tag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post544313421557399391..comments2024-03-28T03:25:51.208+01:00Comments on Tomek gotuje: Makaron stir-fry z wołowinąTomek gotujehttp://www.blogger.com/profile/16105096016087811526noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-12580541602402349872014-12-29T14:28:01.656+01:002014-12-29T14:28:01.656+01:00witam, czy wolowine mogę dusic do miekkosci przez ...witam, czy wolowine mogę dusic do miekkosci przez dluzszy czas tzn. jakas godzinka(az zmięknie:) ) ?nie wiem czemu, ale boje się TYLKO podsmazyc mieso. będę wdzieczna za szybka odpowiedz:) pozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-46495494037785988652013-06-15T06:09:37.755+02:002013-06-15T06:09:37.755+02:00I wanted to post you the bit of remark to finally ...I wanted to post you the bit of remark to finally say thanks again on your pleasing tips you have <br />documented in this article. This is certainly strangely generous of people like <br />you to offer openly all numerous people would have supplied as an electronic book to end up making some money for their own <br />end, most notably since you might have tried it in case you desired.<br />Those tips as well worked as the great way to understand that some <br />people have a similar eagerness much like mine to know the truth way more pertaining to this <br />matter. I am certain there are millions of more enjoyable times <br />up front for many who view your website.<br /><br />My web site - <a href="http://www.cleanroomforum.com/members/faywed/activity/184176" rel="nofollow">ćwiczenia na powiekszenie czlonka</a>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-73090419621873610192013-03-15T22:10:48.309+01:002013-03-15T22:10:48.309+01:00mmmm apetyczny chińczyk :) i ta wołowinka taka soc...mmmm apetyczny chińczyk :) i ta wołowinka taka soczysta. I znam to uczucie w kuchni świata, też dostaję oczopląsu i jem niemal oczami, ale potem schodzę na ziemię porównując ceny i zawartość portfela.Smakiem Pisanyhttps://www.blogger.com/profile/12318859660761431207noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-30968765671118902292013-03-14T21:45:48.833+01:002013-03-14T21:45:48.833+01:00Lubię tak cienko pokrojone mięso w daniu stir-fry ...Lubię tak cienko pokrojone mięso w daniu stir-fry :) Ale Kuchni Świata nie lubię ze względu na ceny.shinjuhttps://www.blogger.com/profile/07798575680772581917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-59132956766445925782013-03-14T16:25:07.519+01:002013-03-14T16:25:07.519+01:00Tak, jest lekko al dente, ale dzięki temu, że jest...Tak, jest lekko al dente, ale dzięki temu, że jest pokrojona bardzo cienko nie ma efektu żucia podeszwy ;)Tomek gotujehttps://www.blogger.com/profile/16105096016087811526noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-77444893822953048582013-03-14T15:53:02.137+01:002013-03-14T15:53:02.137+01:00mniam... dostałam ślinotoku... zdjęcia tak sugesty...mniam... dostałam ślinotoku... zdjęcia tak sugestywne, że poczułam jak smakuje... musi być pycha.<br />Wołowinka jest lekko al dente?<br />Pozdrawiam. Viola.Viola.https://www.blogger.com/profile/18375865795106323350noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-41660350158019582152013-03-14T12:00:10.505+01:002013-03-14T12:00:10.505+01:00Chętnie bym zjadła taką wypełnioną miseczkę:-)Chętnie bym zjadła taką wypełnioną miseczkę:-)Marzenahttps://www.blogger.com/profile/05624140287961462298noreply@blogger.com