tag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post2883249213879958806..comments2024-03-28T03:25:51.208+01:00Comments on Tomek gotuje: Stek w pieprzu z zielonym pureeTomek gotujehttp://www.blogger.com/profile/16105096016087811526noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-72502538460560831422013-01-24T22:00:20.633+01:002013-01-24T22:00:20.633+01:00Mm stek wołowy medium-rare i rozpływam się ze szcz...Mm stek wołowy medium-rare i rozpływam się ze szczęścia :)burczymiwbrzuchuhttps://www.blogger.com/profile/11809905006290932238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-62277910522986188702013-01-22T20:26:39.766+01:002013-01-22T20:26:39.766+01:00Puree, puree kupuję jak nic! Za standardowym nie p...Puree, puree kupuję jak nic! Za standardowym nie przepadam a to naprawdę ciekawa alternatywa :) Stek oczywiście też w moim guście-coś konkretnego w smaku :) Świetnie!Karina Falkiewiczhttps://www.blogger.com/profile/10534629970612093982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-32216951106447660572013-01-22T18:35:12.870+01:002013-01-22T18:35:12.870+01:00cudowna mięsna propozycja :) wino czerwone wytrawn...cudowna mięsna propozycja :) wino czerwone wytrawne już mam :) teraz tylko mięsko :)))) Inkahttps://www.blogger.com/profile/10514358396943887068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-90704230704684461512013-01-22T13:49:59.703+01:002013-01-22T13:49:59.703+01:00Stek wołowy traci swój charakter jak zostanie wysm...Stek wołowy traci swój charakter jak zostanie wysmażony. <br /><br />Agusik: powinnaś kiedyś spróbować dobrze zrobionego, średnio wysmażonego steku, a na pewno zmieniłabyś zdanie. <br />Mięso nie musi ociekać krwią, a jak dla mnie powinno być różowe i delikatne. <br />Wysmażony stek bardzo szybko zamienia się w podeszwę. <br />Jak masz termometr to podczas smażenia, środek mięsa nie powinien przekroczyć 65-68 stopni. Wtedy stek jest najlepszy :)<br />Na dobry początek polecam polędwiczki wieprzowe upieczone lub wysmażone na pół-krwisto: http://fotogoto.pl/dania-z-miesa/poledwiczki-z-suszonymi-pomidorami <br />FotoGoto.plhttp://fotogoto.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-82030470982915847172013-01-22T09:14:55.626+01:002013-01-22T09:14:55.626+01:00zaje...kawał mięcha i wyszedł Ci piękny lawendowy ...zaje...kawał mięcha i wyszedł Ci piękny lawendowy kolor w tle :) Bon Appetit. Małgorzatahttps://www.blogger.com/profile/16153768928173785832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-44159053029752308682013-01-22T04:51:20.008+01:002013-01-22T04:51:20.008+01:00Z kolorowym pieprzem też na pewno jest świetny :)Z kolorowym pieprzem też na pewno jest świetny :)Tomek gotujehttps://www.blogger.com/profile/16105096016087811526noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-30347582739710880962013-01-22T04:49:15.754+01:002013-01-22T04:49:15.754+01:00Zawsze można go potrzymać na patelni parę minut dł...Zawsze można go potrzymać na patelni parę minut dłużej i mocniej wysmażyć :)Tomek gotujehttps://www.blogger.com/profile/16105096016087811526noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-60928730259241616922013-01-21T21:44:59.920+01:002013-01-21T21:44:59.920+01:00Pieprznie - muszę spróbować wersję z kolorowym pie...Pieprznie - muszę spróbować wersję z kolorowym pieprzem. Gosiahttps://www.blogger.com/profile/00856414036186681722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-49743312312584428542013-01-21T20:49:29.526+01:002013-01-21T20:49:29.526+01:00zielone pure mnie fascynujezielone pure mnie fascynujeAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06070200423198669802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-36174010978634318482013-01-21T20:06:14.991+01:002013-01-21T20:06:14.991+01:00Krwisty stek nie dla mnie:((( ale zielone puree......Krwisty stek nie dla mnie:((( ale zielone puree...czemu nie?Aguś kulinarniehttps://www.blogger.com/profile/11942445545947689133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-43900260412875913232013-01-21T19:09:25.924+01:002013-01-21T19:09:25.924+01:00wygląda bosko!:Dwygląda bosko!:DAntenkahttps://www.blogger.com/profile/06699237142547905321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-57660545863112182402013-01-21T18:51:13.712+01:002013-01-21T18:51:13.712+01:00Jakoś do steku nie jestem przekonana, aczkolwiek t...Jakoś do steku nie jestem przekonana, aczkolwiek ten wygląda nadzwyczaj apetycznie.Paulina K.https://www.blogger.com/profile/09737356137951142163noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-64963590529150532462013-01-21T18:10:12.625+01:002013-01-21T18:10:12.625+01:00szybko,prosto i pysznie :)szybko,prosto i pysznie :)pollyzeczkihttps://www.blogger.com/profile/12712460407483488701noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-37705025649842618672013-01-21T15:31:14.707+01:002013-01-21T15:31:14.707+01:00Apetyczny obiad :)Apetyczny obiad :)Zielaczekhttps://www.blogger.com/profile/16563504956915134671noreply@blogger.com