tag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post1095570501994801628..comments2024-03-28T03:25:51.208+01:00Comments on Tomek gotuje: Krem z pomidorówTomek gotujehttp://www.blogger.com/profile/16105096016087811526noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-54620801163620157312012-07-28T13:17:18.275+02:002012-07-28T13:17:18.275+02:00Zaraz się zabieram do gotowania :)Zaraz się zabieram do gotowania :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-35519426710094040582012-07-28T07:42:14.044+02:002012-07-28T07:42:14.044+02:00Uwielbiam krem z pomidorów, Twój wygląda pysznie!Uwielbiam krem z pomidorów, Twój wygląda pysznie!Elexishttps://www.blogger.com/profile/05275567168583635160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-27647648159453649632012-07-07T23:44:44.025+02:002012-07-07T23:44:44.025+02:00Świetny pomysł, muszę kiedyś spróbować, musi fajni...Świetny pomysł, muszę kiedyś spróbować, musi fajnie wzmacniać smak pomidorów. Myślałem właśnie o wzmacnianiu smaku przez zrumienienie warzyw, też do bulionu.Tomek gotujehttps://www.blogger.com/profile/16105096016087811526noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7126077014074705903.post-64103918559330983322012-07-07T22:46:54.659+02:002012-07-07T22:46:54.659+02:00Uwielbiam krem z pomidorów :) Ja robię i tak jak T...Uwielbiam krem z pomidorów :) Ja robię i tak jak Ty, a czasami z pomidorków, które dzielę na pół, wkładam do naczynia żaroodpornego, przyprawiam czosnkiem, solą, pieprzem, tymiankiem i skrapiam oliwą i przez chwilę zapiekam. Po wyjęciu robię z nich przecier i dodaję do bulionu :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07793378613380367195noreply@blogger.com